Dataskyddsförordningen GDPR

25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft och som ersätter den tidigare personuppgiftslagen (PuL).

Auktionshuset i Örebro AB behandlar personuppgifter så som epostadress, namn, adress, postnr, ort, land och telefonnummer i syfte att fullgöra de skyldigheter hänförliga till auktionsverksamheten, inom ramen för det avtalsförhållande Auktionshuset i Örebro AB har gentemot samtliga registrerade kunder samt förpliktelser enligt övriga lagar.

Integritetspolicy

Vår integritetspolicy är sedan långt innan GDPR:s tillkomst, att vi aldrig under några omständigheter lämnar ut personuppgifter till tredje part med undantag för myndigheters utövande med stöd av annan lag samt i de fall en köpkund begär leverans av inropade varor, krävs överlämnande ovan nämnda personuppgifter till aktuell transportör för fullgörelse. Vidare arbetar Auktionshuset i Örebro AB, aktivt med att radera sådan information om personuppgifter som ej är relevanta för auktionsverksamheten samt i enlighet med avtalsförhållande och om sådan information föreligger.

Avregistrering

Registrerade användare som önskar avregistrering helt, skall i mejl till info@auktion-orebro.se meddela Auktionshuset i Örebro AB om begäran för avregistrering. Har en användare genomfört sälj -eller köptransaktion kommer dock uppgifterna hänförliga till transaktionerna, trots avregistrering, att sparas med stöd av Bokföringslagen (1999:1078) i upp till 7 år efter transaktionens inträffande.

Varmt välkommen!

Familjedagen Gällersta forngård

Tack ni alla som kom och besökte oss. Vilken toppendag det blev.

Tipspromenaden!!

1 Rita Andersson 11 rätt.

2 Siv Persson 10 rätt, 38 st.

3 Lars Erik Frimodigh 10 rätt, 67 st.

Stort Grattis till vinnarna! Som får ett varsitt presentkort som hämtas hos oss Auktionshuset i Örebro AB som gäller hos SmörgåsButiken Örebro. 770:-, 300:- resp 150:-.

NYHETER 2024

Vi inför nu fr o m 1/1 2024 Swish som betalningsmedel samt upphör med kontanthantering. Swishnumret: 1 235 864 434. Ny köparprovsion 23%.

TELEFONTIDER

Måndag - torsdag 09.00 - 12.00.

Tfn: 070-571 65 80

NY KUND

Nu kan du registrera dig direkt på hemsidan: Registrera

HANTERINGSKOSTNAD

Inropade föremål skall betalas och hämtas senast 3 dagar efter avslutad auktion. På fjärde dagen utgår en hanteringskostnad på 100SEK/inrop. Vid skrymmande föremål utgår en större avgift, om inget annat är överenskommet.

INLÄMNING

OBS! Endast tidsboknig.

Tfn 070-571 65 80 eller via mail info@auktion-orebro.se

FACEBOOK

Gilla oss! Vi finns på Facebook!

Följ oss i vårat arbete under veckorna.

Bilder - Tävlingar -Utlottningar m.m

Öppettider för utlämning

Våra öppettider för utlämning av auktionsgods (auktionsveckan).

Tider: tisdag 13.00-19.00 onsdag 13.00-16.30 & torsdag 09.00-12.00

Radiatorvägen 7, Örebro (Aspholmen).